L'alumnat de 5è de l'Escola Pia de Tàrrega impulsa la crida per a la donació de sang

Foto: Marina Rúbies.

L'alumnat de 5è de primària de l'Escola Pia de la ciutat de Tàrrega ha impulsat la nova campanya de donació de sang i plasma al Casal Cívic de la capital de l'Urgell.

Avui s'ha iniciat la donació amb una gran afluència de participants, que han omplert gairebé cada hora de reserva prèvia dels dos dies, avui dijous 17 i demà divendres 18 de febrer. L'horari és de tarda, entre les 15:30 i les 20:30 h.

A més de comptar amb l'equip de Banc de Sang i Teixits, l'alumnat ha donat suport en la gestió de la campanya repartint els formularis necessaris per a l'examen mèdic previ a les donacions, tot controlant les cites prèvies a mesura que arriben els donants. També han aportat el seu gra de sorra fent-ne difusió amb diversos punts informatius per la ciutat, i repartint obsequis al punt de descans i recuperació.

En finalitzar les donacions, els i les estudiants de 5è han preguntat als usuaris sobre la seva experiència mitjançant un formulari. L'alumnat aprofitarà les dades rebudes dels qüestionaris i les estudiarà per extreure'n conclusions, convertint la campanya en un projecte educatiu integral.