L'ANC Tàrrega se suma a la manifestació per aturar els JJOO d'Hivern

Cartell: ANC Tàrrega.

L'ANC se suma a la lluita de la plataforma #StopJJOO i organitza un autocar per assistir a la manifestació a Puigcerdà en contra dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030. 

La plataforma #StopJJOO és un espai impulsat per veïns i veïnes del Pirineu ara fa aproximadament 3 anys amb la intenció d’aturar la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern Barcelona – Pirineus perquè considera que és un projecte que no respon a les necessitats del Pirineu.

L’Assemblea Nacional Catalana ha enviat un comunicat on expressa que "pensem que aquests Jocs Olímpics d’Hivern no serien els de Catalunya, sinó més aviat els de l’Estat espanyol que aprofitaria l’esdeveniment un cop més, per blanquejar el conflicte territorial que tenim plantejat des del nostre país".

Per això, l'ANC Tàrrega per la Independència s'adhereix a les accions de la plataforma Stop Jocs Olímpics perquè considera que "la candidatura olímpica implicarà una campanya d’espanyolització totalment incoherent amb la lluita per la independència".

El diumenge 15 de maig es desplaçaran a Puigcerdà en autocar, sortint a les 8 del matí des del carrer Joan Tous de Tàrrega. Per més informació i inscripcions, els interessats es poden adreçar al local del carrer Sant Joan 30 de la capital de l'Urgell de 6 a 8 de la tarda, i a la parada del mercat dels dilluns.