L’Aran, el primer nadó de la regió sanitària Alt Pirineu i Aran

Redacció | Foto: Departament de Salut

L’Aran és el primer nadó del 2023 nascut a la regió sanitària Alt Pirineu i Aran. El nen ha pesat 3,300 kg i va nàixer l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, ahir a les 09.04 hores. Els seus pares, la Marina i el Lluís, resideixen a la capital del Pallars Jussà. Tant la mare com el petit es troben bé.

El nadó més primerenc de la demarcació de Lleida va ser el Pau. Va néixer l’1 de gener a les 02.15 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (RS Lleida), amb un pes de 3,180 kg. Els seus pares, l’Íngrid i el Carlos, són de les Borges Blanques, la capital de les Garrigues.

Amb l’arribada avui de l’Aran, a totes les regions sanitàries ja ha nascut el primer nadó. El més matiner de Catalunya va ser el Zakaria, que va néixer l’Hospital de Palamós (RS Girona) just amb les primeres campanades, a les 00.01 h. El van seguir el Yousaff a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (RS Terres de l’Ebre) a les; l’Àlex Adrian a l’hospital Germans Trias de Badalona (RS Metropolitana Nord); l’Abdul Jabbar a l’Hospital de Mar de Barcelona; la Dayla Mia, a l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues (RS Metropolitana Sud); el Pau, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova; la Jasmin al Pius Hospital de Valls (RS Tarragona) i el Mouhamed a l'Hospital Universitari de Vic (RS Catalunya Central) a les 12.50 hores. L’Aran s’ha fet esperar fins aquest matí.