L'Associació Guixanet renova la seva Junta abans de la Festa Major de Tàrrega

Foto: Arxiu Comarques.

El passat dijous 28 d’abril, l’Associació Guixanet va aprovar la nova Junta de l’entitat.

Maria Navarro ha assumit la presidència de la Junta renovada, amb Pepi Boronat a la vicepresidència, Meritxell Prats com a tresorera i Emili Gilabert en el càrrec de secretari.

Com a vocals, hi ha representació de tots els grups de Guixanet: Nans, Àliga de Tàrrega, Àliga petita, Ball d’arquets, Ball de Cavallets i moros i cristians, la Verreta, lo Tossino, l’Home de la barra, Targalets i Targafera, Gegants Tararots i els Grallers el Tararot i Follia Band.

D’una altra banda, la Nit del Tararot retorna als actes de la Festa Major de maig després de dos anys d’absència, a causa de la Covid. Enguany, la direcció de l’espectacle és a càrrec de l’Albert Fitó i es commemorarà els 350 anys de l’ensorrament del campanar de la Parròquia i que va acabar configurant el temple de la capital de l'Urgell.

A més, l’Associació Guixanet està ultimant l’organització de l’Eixideta i l’Eixida de la Festa Major de maig que comptarà amb tots els grups de cultura popular targarina i que enguany tornaran a la Plaça Major, després que l’últim any s’hagués realitzat al teatre Ateneu a causa de la Covid. En últim lloc, lo Tossino torna amb força amb el seu esperat Corretossino, el dissabte a la tarda, pels carrers de Tàrrega.