L’Autotrac de Mollerussa tanca portes amb 14.000 visitants

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Fira de Mollerussa.

La 32a fira Autotrac de Mollerussa, dedicada als sectors d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, va tancar ahir les portes amb un balanç positiu i satisfets per la recuperació de la convocatòria firal després de tres anys per la pandèmia. Segons va assenyalar el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, “la majoria dels expositors han valorat globalment la fira com a bé o molt bé”.

Basant-se en les enquestes realitzades a les firmes participants, el director va detallar també que el 80% dels expositors d’enguany han manifestat la seva intenció de tornar en la següent convocatòria.

D’altra banda, pel que fa al nombre de visitants Xavier Roure va indicar que es calcula que han passat pel Recinte Firal al llarg des de divendres i fins ahir diumenge uns 14.000 visitants.

Entre els compradors d’un cotxe en el marc del certamen es portarà a terme davant notari el sorteig d’un premi de 3.000 euros, premi que té com a objectiu incentivar el tancament de les vendes in situ i que està patrocinat per l’ens firal i els expositors.

L’edició d’enguany de l’Autotrac va obrir divendres dia 8 amb 21 expositors, dels quals la majoria corresponien al sector automobilístic amb una làmina expositiva de 350 vehicles i amb una gran gamma de preus que oscil·lava entre els 1.950 i els 82.000 euros.

L’Autotrac és la primera de les dues fires que de forma anual organitza Fira de Mollerussa adreçades al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, sent l’altra l’Autotardor, al mes d’octubre.