Les Borges Blanques adapta les visites dels Reis d’Orient i la Patgessa Reial a les mesures de prevenció en vigor

Fotos: Ajuntament de les Borges Blanques

Les Borges Blanques van viure ahir un seguit d'activitats nadalenques per iniciar l'any. L’arribada de la Patgessa Reial a les Borges va tenir lloc a l’aire lliure i davant de l’Ajuntament de la vila des de les 18 h. Per altra banda, es va celebrar el Concert d'Any Nou de l'Orfeó Terrall, a l'església parroquial.

Cavalcada segura

La Calvalcada dels Reis d’Orient, prevista pel dia 5 de gener a partir de les 18.00, transcorrerà pels carrers: La Font, Marquès d’Olivart, Raval del Carme, Onze de Setembre, Roger de Llúria, Comerç, l’avinguda La Sardana, el passeig del Terrall i, finalment, els carrers Raval de Lleida i la Bassa i la plaça de l’1 d’Octubre.

Per permetre l’activitat, entre les 12 h i les 20 h del 5 de gener no es podrà estacionar als carrers La Font, Marquès d’Olivart i La Bassa, a la plaça de l’1 d’Octubre i al tram del carrer Comerç que va des de la plaça Europa fins a l’avinguda de la Sardana.

Participen de la desfilada els Motards Fot-li Gasto i els tabalers de la colla de diables Borjuts. La Rua es completa amb el grup d’animació Els Cameleds.

Per a garantir la salut de tothom, des de l’Ajuntament s’aconsella evitar aglomeracions, no barrejar diferents grups de convivència i gaudir de la cavalcada des de balcons o posicions estàtiques al carrer.

Enguany, la Cavalcada finalitzarà al Centre Cívic on, des del balcó, els Reis d’Orient oferiran el seu discurs i l’alcaldessa, Núria Palau, els lliurarà les claus que obren les portes de totes les cases de la vila.

El dia 6, els Reis entregaran els regals als infants borgencs casa per casa, però no pujaran als habitatges. Per precaució, es demanarà tothom que baixi fins al portal per recollir els regals.