Les Borges inaugura aquest dissabte el nou camp de futbol 7 amb el primer Memorial Ramon Espasa

Foto: Ajuntament de les Borges Blanques.

Les Borges Blanques celebra aquest dissabte el primer Memorial Ramon Espasa, un torneig de futbol benjamí amb caràcter benèfic que comptarà amb la participació de nou clubs de futbol del territori.

La jornada també servirà per inaugurar oficialment en nou camp de futbol 7, amb un acte que estava previst pel final de les obres, però que es va haver de posposar a causa de la pandèmia.

El torneig tindrà lloc aquest dissabte, 26 de febrer, de les 9 a les 15 hores al complex esportiu borgenc. És iniciativa de l’Escola de Futbol les Garrigues en col·laboració amb el consistori de les Borges.

L'acte servirà per recaptar material esportiu solidari que es destinarà a les famílies amb pocs recursos, per tal que els seus fills i filles puguin disposar d’un equipament per jugar al futbol. Entre totes les persones que portin material esportiu a l’acte, se sortejarà una samarreta de la Selecció Catalana de Futbol.

En concret, participaran en el torneig el C.E.C.F. Les Garrigues, el C.F.J. Mollerussa, el C.E. La Noguera, l’E.F. Mascançà, l’E.F. Pla d’Urgell, l’AEM Lleida, l’E.F. Intercomarcal, l’E.F. Baix Segrià i el FIF Lleida. Durant el matí, els nou equips de futbol es dividiran en grups i es disputaran els partits de forma paral·lela, en tres espais diferents: les dues meitats del Camp de Futbol Ramon Espasa i el nou camp de futbol 7. Està previst fer eliminatòries, semifinals i finals en una mateixa jornada, que finalitzarà amb una entrega de trofeus als equips guanyadors.

El Memorial Ramon Espasa comptarà amb un acte inaugural, a partir de les 11 hores, en què participaran l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, la regidora d’Esports borgenca, Maricel Viladoms, i representants de l’Escola de Futbol les Garrigues.

L’acte servirà per retre homenatge a l’exfutbolista i entrenador de futbol Ramon Espasa. També per reconèixer la trajectòria i dedicació del que fou un dels fundadors de l’Escola de Futbol de les Garrigues així com jugador i entrenador del Futbol Club Borges, entre altres, i que l’any passat va morir.