Les emissores lleidatanes celebren el Dia Mundial de la Ràdio

Foto: Diputació de Lleida.

El diumenge 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio. Els mitjans de comunicació radiofònics de la demarcació de Lleida van celebrar l'efemèride, proclamada per l'ONU l'any 2012, aquest dilluns 14 de febrer. La celebració es va dur a terme des de la sala d’actes del Palau de la Diputació en una jornada que va començar a les 8.45 hores i ha acabat a mitja tarda.

Les emissores RNE, COPE, UA1, EMUN FM, Ràdio les Borges, Alpicat Ràdio, Ràdio Lleida, Onda Cero, Catalunya Ràdio, Ràdio la Seu, alumnes de la Caparrella i Ilerna van anar emetent en determinades franges de la seva programació des de la Diputació de Lleida com a nexe en comú durant la celebració.

En una jornada organitzada i impulsada per setè any pel Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida, s'hi van sumar altres personalitats de la Diputació de Lleida, com el president, Joan Talarn; el vicepresident primer, Jordi Latorre, i la diputada d’Igualtat, Helena Martínez.

Durant la jornada, diversos instituts de Lleida van assistir com a públic a les emissions en directe. Alumnes de 3r i 4t d’ESO dels instituts Màrius Torres, Joan Solà de Torrefarrera, Sagrada Família, FEDAC i Ilerna van seguir les programacions de diverses emissores.