Les escoles de Tàrrega canten nadales en diversos punts de la ciutat

Foto: Ajuntament de Tàrrega

Fins a 1.850 alumnes d’Educació Infantil i Primària de les cinc escoles de Tàrrega van participar ahir, dimecres 22 de desembre, en diverses cantades que es van celebrar en diferents punts del centre de la ciutat.

La iniciativa du per nom Tàrrega canta a l’hiverni ha estat organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la capital de l’Urgell a proposta dels mateixos centres educatius. L’activitat ha omplert d’il·lusió carrers i places mitjançant la interpretació de nadales i cançons. Les escoles han celebrat així l’últim dia lectiu d’aquest any 2021.

Els alumnes del col·legi Jacint Verdaguer han ofert el seu repertori a la plaça de les Nacions Sense Estat; els escolars del Vedruna Tàrrega ho han fet a la plaça del Carme mentre que els infants de l’Àngel Guimerà han actuat al carrer del Carme, a la cruïlla del Laberint. Per la seva banda, els nens i nenes de l’Escola Pia han encomanat l’esperit nadalenc a tothom que passava per la plaça de Sant Josep de Calassanç. Al mateix temps, l’escola Maria-Mercè Marçal ha actuat a la plaça de Sant Antoni.

Aquesta iniciativa s’ha estrenat, per tant, amb èxit i la intenció de la Regidoria de Ciutadania i Educació és consolidar-la i repetir-la cada any per aquestes dates. “Creiem que és una forma que la comunitat educativa participi en l'aire lliure, promovent activitats en l’entorn més proper i alhora compartir l’esperit de germanor i esperança d’aquestes festes amb la ciutadania”, ha afirmat el regidor de l’àrea, Xavier Rossell-Aparicio.