Lo Memefest de Tàrrega torna del 5 al 8 d’octubre amb un homenatge a ‘Plats Bruts’, el podcast ‘La Ruina’ o un debat amb Òscar Andreu i Natza Farré

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega

Del 5 al 8 d’octubre, Tàrrega es convertirà en la capital de l’humor amb la celebració de la 4a edició de Lo Memefest, el Festival d’Humor de Ponent organitzat per l’Associació Agrat. El certamen continua creixent i enguany retrà homenatge a Plats Bruts, la cèlebre sitcom catalana que es va deixar d’emetre ara fa 20 anys, però que encara continua sent un referent en el panorama de l’humor català. A més, també es comptarà amb l’emissió del podcast d’humor La Ruina, un dels més escoltats a escala mundial, i un debat-vermut sobre què fa riure als catalans amb figures destacades com Òscar Andreu o Natza Farré. Així ho han donat a conèixer aquesta tarda davant els mitjans de comunicació membres de l’organització del certamen i el regidor de Cultura de Tàrrega, Carlos Vílchez.

El festival, que compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega i de l’Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), posa a la venda les entrades aquest dilluns a les 8 del vespre al web www.agratickets.cat per als tres espectacles de pagament: La Ruina (10 euros), La nit dels monòlegs (10 euros) i l’emissió dels millors capítols de Plats Bruts (5 euros). La resta d’esdeveniments són gratuïts i oberts al públic en diferents espais de la ciutat.

Tanmateix, l’organització també ofereix el tradicional ‘Pack Memecenes’ que inclou lloc preferent per a tots els espectacles, sopar divendres, consumició el dissabte i un regal commemoratiu al preu de 28 euros. Fins al moment, ja s’han venut 130 dels 150 packs disponibles, que també serviran per ajudar al finançament del certamen, que ha estat dels pocs esdeveniments culturals que s’ha mantingut els últims tres anys malgrat els problemes i les restriccions de la pandèmia.