Lo Pau de Ponts enregistra el clip de 'Festa Major'

Text: Redacció / Foto: Crea Multimedia

Lo Pau de Ponts està ultimant el seu primer disc que es publicarà el proper 18 de juny. El disc tindrà 10 cançons i una de les destacades serà el tema Festa Major, amb la qual l’artista lleidatà vol reivindicar una celebració tan arrelada al territori i que, poc a poc, es va recuperant després de l’impàs de la pandèmia.

La cançó vindrà acompanyada d’un videoclip que Lo Pau de Ponts ha rodat al seu municipi aquest dissabte 5 de juny. El rodatge ha tingut lloc durant tota la tarda a la plaça del Blat i s’hi ha bolcat absolutament tota la població i les seves entitats: els diables, la colla gegantera, etc. A més, l’enregistrament també ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ponts.

'Ojo que hai arribat!', el primer disc de Lo Pau de Ponts

El Pau de Ponts publicarà el proper 18 de juny el seu primer treball discogràfic que porta per títol tota una declaració d'intencions: Ojo que hai arribat!. El disc contindrà 10 cançons, de les quals ja hem pogut escoltar els avançaments Del poble a la capital, Escalivada i Sigues tu amb Miquel Montoro.

L'artista reivindica en aquest disc les seves arrels rurals i lluita per erradicar estereotips i fer valer i donar protagonisme i sentiment d’orgull als pobles petits. Amb aquest disc, l'artista barreja diferents estils musicals que van des del pop fins a la rumba o el vallenato. Tot amanit amb molt sentit d'humor i positivitat, un segell de la casa que arrasa als múltiples concerts que realitza aquest intèrpret durant tot l'any.