L’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior dedicarà un concert al personal sanitari a Cervera

Foto: Santi Riu

El diumenge 28 de novembre continuarà el cicle de concerts de tardor que organitza els Amics de la Música de Cervera. En aquest cas, serà el torn de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, dirigida per Jordi Castellà, que presentarà La Música del silenci. Serà un programa dedicat al personal sanitari, tot reconeixent d’aquesta manera la seva dedicació a una feina que especialment en aquesta època de pandèmia ha estat més necessària que mai.

El programa tracta un recorregut per diferents autors americans que han escrit obres per a orquestra de corda. El concert inclou, en un primer bloc, compositors que han seguit una línia més clàssica, continuadors de la tradició musical europea; i en una segona part, obres i melodies conegudes de Broadway i del vessant americà més jazzístic i modern.

El concert de l'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior tindrà lloc al Paranimf de la Universitat a les 19 h.

Aquesta proposta arriba després del concert d’aquest diumenge 21 de novembre, a l'auditori municipal de Cervera a càrrec de la formació lleidatana LleidArt Ensemble, amb la producció Art Bolling & Friends. Aquest concert barrejà músiques d’arreu, des del tango argentí, al chorinho brasiler, passant pel blues americà amb ritmes africans i amb una obra del compositor Claude Bolling com a plat fort.