L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell estrena el programa televisiu “Orquestra’t amb l’OJC”

Foto: Auditori Enric Granados

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell s’estrena en un programa televisiu per apropar l’Orquestra lleidatana i la música clàssica en general a tot arreu i a tota la població de la província. El programa de televisió s’anomenarà “Orquestra’t amb l’OJC” i s’emetrà per Lleida TV. 

L’espai televisiu consta de 15 capítols on s’alternaran reportatges divulgatius i concerts de cambra. El primer d’ells es podrà veure aquest dissabte, 8 de gener, a les 13.45 hores i en redifusió, diumenge a les 08.45 i a les 23.45 hores. A més, els i les amants de la música podran recuperar tots els programes al web oficial de la televisió. 

El primer capítol es titula "Del bosc a l’escenari" i la seva temàtica gira al voltant de com es produeix la màgia de convertir un tros d’un arbre del bosc en un instrument de corda. La història s’explicarà de la mà d’un expert luthier. Segons afirma Alfons Reverté, director de l’OJC, “segles d’experiència, tramesa de generació en generació, ens han regalat verdaderes joies de fusta que ens permeten experimentar sensacions úniques”.