L'Urgell recupera les cantades de Caramelles aquest Diumenge de Pasqua

Foto: Coral Flors d'Urgell de Castellserà | Marina Rúbies.

Després de dos anys d'incerteses i dificultats per celebrar actes socials, enguany es reprenen les cantades tradicionals de Caramelles del Diumenge de Pasqua amb força en els diversos municipis de l'Urgell i altres comarques.

A Tàrrega, la Coral Infantil Mestre Güell interpretarà les cantades aquest diumenge. El seu itinerari s'iniciarà al carrer Agoders a 2/4 d'11, seguint per la Residència Sant Antoni. A 1/4 de 12 cantaran a l'Església Talladell, seguida per l'Església del Carme i la seva residència, i les escales del Pati. A la 1 del migdia arribaran a la plaça Major, i acabaran el seu recorregut a 2/4 de 2 als Jardins de l'Ateneu.

A Castellserà, la Coral Flors d'Urgell iniciarà les seves cantades davant de l'Ajuntament en sortir de la missa del Diumenge de Pasqua, al voltant de les 11 del matí. Seguiran per l'avinguda Catalunya, el carrer Llibertat, Avinguda Anselm Clave, els carrers Urgell, Flors d'Urgell, fins a recórrer tot el municipi i finalitzaran a la plaça del Sitjar.

A la Fuliola, les cantades del Diumenge de Pasqua començaran a la plaça de l'Ajuntament a 2/4 de 10 del matí, seguint per la plaça IXè Centenari i arribant a Boldú a 2/4 d'11. Seguiran a la Fuliola a les places Guillem Isarn, del Portal i de l'Om, entre altres. Gairebé a 1/4 d'1 arribaran a la Residència d'Avis i clouran a la 1 a la plaça de l'Església. En l'acte també hi participarà l'alumnat de l'extraescolar de Caramelles.

Amb projecció d'ampliar la informació a la resta de viles a mesura que es rebi.