L'Urgell rep la visita d'un grup d'influencers caravanistes i càmpers

Foto: Consell Comarcal de l'Urgell.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha organitzat aquest cap de setmana la visita d’un grup de 4 influenciadors del món de les caravanes i càmpers, per descobrir la zona sud de l’Urgell.

Hi ha participat @Kucavana, @FurgoenRuta, @Viajandonuestravida i @SomOutdoors. Aquests influencers compten amb milers de seguidors a les seves xarxes socials d’Instagram, Facebook i Youtube, on difonen i donen a conèixer tots els seus viatges. Les persones participants gaudeixen de les seves sortides, no només a Catalunya, sinó arreu del món i comparteixen les seves vivències i experiències a les xarxes.

Durant el seu primer dia de sortida urgellenca, van visitar l’espai Mas de Colom de Tàrrega per descobrir el procés de floració dels ametllers; van seguir amb una visita guiada pel nucli històric de Verdú; amb un posterior dinar al Restaurant La Cava de Tàrrega, on van descobrir la gastronomia local. Van finalitzar la jornada amb una visita guiada per Ciutadilla i el seu castell.

Diumenge van visitar la població medieval de Guimerà, també van tastar els vins i escumosos al celler Analec de Nalec, i van descobrir el Monestir cistercenc de Vallbona de les Monges. Finalment, van gaudir de la cuina de proximitat al restaurant Vallbonacafè de Vallbona de les Monges.

L’objectiu de la visita d’aquests influencers caravanistes i càmpers és la difusió de la comarca de l’Urgell a través dels seus blocs i xarxes socials; a partir de la visita a diferents indrets del territori, aprofitant la descoberta del patrimoni cultural i natural de la comarca. Aquesta actuació ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme Ara Lleida i els ajuntaments i establiments turístics de les poblacions visitades.