Marcel Fabregat estrenarà el seu espectacle musical 'Opia' en el marc de la Festa Major de Tàrrega

Foto: Marcel Fabregat.

L'artista targarí Marcel Fabregat presentarà aquest diumenge a les 7 de la tarda a l’Ateneu de Tàrrega Opia, el seu primer espectacle musical amb llums i so immersiu dissenyat per a l’ocasió.

El creador i investigador musical va idear durant el confinament el seu primer àlbum de música ambiental i el projecte s'ha acabat convertint en un concert en directe que es podrà gaudir durant el marc de la Festa Major de Tàrrega. Les entrades ja es poden adquirir a la Botiga del Museu i al web de Cultura Tàrrega al preu de 10 euros per als adults i de 5 per als menors de 18 anys.

L’àlbum Opia compta amb 10 temes molt íntims i personals sobre com va viure l’artista el confinament i ha estat molt ben rebut pel públic. El disc ha estat publicat a la plataforma musical en línia Spotify i en un futur es podrà adquirir en vinil, un format que torna a estar de moda.

A banda del concert de Tàrrega d’aquest diumenge, Marcel Fabregat ja té programats més actuacions d’Opia en els pròxims mesos en ubicacions com a la muntanya més alta de Menorca o al municipi aragonès d’Urriés, entre d’altres.

Una de les característiques d’aquesta proposta musical és que el format de l’espectacle es pot realitzar en escenaris únics i originals, fet que està cridant l’atenció de molts programadors musicals per la seva singularitat.

L’experiència és totalment immersiva per a l’espectador, que viu una sensació musical única amb la música, la llum i els sentiments com a grans protagonistes.