Més de 20.000 espectadors han vist 'Alcarràs' a les sales del Circuit Urgellenc

Oriol Bosch (ACN) / Foto: Avalon.

Més de 20.000 espectadors han vist el film 'Alcarràs', de Carla Simón, a les sales del Circuit Urgellenc.

L'empresa exhibidora de cinema projecta a uns 16 municipis, majoritàriament de la demarcació de Lleida però també de la Franja de Ponent i a Ripoll. 'Alcarràs' ha motivat la recuperació temporal d'algunes sales que s'havien anat tancant en els darrers anys i en aquest sentit, del total d'espectadors que han vist el film a través de les projeccions de l'empresa des de la seva estrena el 26 d'abril, quasi 7.500 ho han fet a través de cinema itinerant a 16 municipis.

Segons la firma, l'èxit i la "unanimitat en els elogis" a la directora i els actors de la pel·lícula "és total" i és manté encara en cartell a molts municipis. El Circuit Urgellenc (Circusa) ha projectat 'Alcarràs' a Tàrrega, Balaguer, Mollerussa, Tremp, Agramunt, Bellpuig, a les comarques de Ponent, Ripoll, Montblanc, Vielha, i a la Franja a Monzó, Barbastre, Sariñena, Tamarit de Llitera, Binefar, Maella i Mequinensa.

Aquestes són sales permanents on l'empresa exhibeix cinema, però l'estrena del film de Carla Simón ha motivat la recuperació temporal d'algunes sales que s'havien tancat en els darrers anys i també que s'hagi projectat en municipis on no hi havia cinema. Això ha passat a Alcarràs, Aitona, Cervera, Puigverd de Lleida, Bell-lloc d'Urgell, Torregrossa, Artesa de Segre, les Borges Blanques, Torres de Segre, Santa Coloma de Queralt, Sort, Soses, Seròs, Sant Quinti de Mediona, Maials i Sucs.

Segons Cirucsa, 'Alcarràs' encara està en cartell a Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega i Vielha. A més, s'ha programat als cinemes de Berga, Igualada i Capdepera.

Durant aquest cap de setmana, s'ha vist a Ivars d'Urgell, Almacelles i el Pont de Suert, poblacions que seguiran amb les projeccions en els propers mesos, igual que Santa Coloma de Queralt o Aitona. En les properes setmanes, també es projectarà a Bellvís, Fondarella, Penelles, Golmés i Camarasa.

D'altra banda, el proper cap de setmana, als cinemes Majèstic de Tàrrega se seguirà projectant 'Alcarràs' i es recuperaran sessions d''Estiu 1993', òpera prima de Carla Simón per qui la vulgui revisionar o veure per primera vegada en pantalla gran.