Mollerussa encendrà divendres l’enllumenat de Nadal que tornarà a tenir elements gegants

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa farà l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc aquest divendres a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, on s’estrenarà un nou element gegant pensat perquè la ciutadania hi pugui interactuar i que s’afegirà als quatre que ja es van instal·lar l’any passat com són la bola de 4 metres de diàmetre, el paquet de regal de 4,5 metres quadrats, l’arbre de boles i l’arbre de giragonsa.

Aquesta decoració es complementarà amb l’exposició de vestits de paper dins d’unes vitrines il·luminades a les places del centre urbà, la qual es preveu inaugurar el dia 10 de desembre. Així mateix, s’ha buscat la complicitat dels comerços de la ciutat per tal que puguin participar en la mostra exposant diferents peces en els seus aparadors, alguns dels quals ja començaran a lluir els primers vestits aquesta setmana.

La il·luminació també compta amb 10 garlandes solidàries que llueixen la figura d’El Petit Príncep, una iniciativa de l’empresa Il·luminacions nadalenques Sebastià Garralón a benefici de l’hospital de Sant Joan de Déu, a la qual l’Ajuntament s’ha sumat per segon any consecutiu.

A banda, una trentena de carrers i places més de la ciutat tindran il·luminació nadalenca amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum o bé amb el sistema leds. Així mateix, entre aquests elements n’hi 7 que duen l’anagrama de Mollerussa Comercial.