Mollerussa habilitarà 34 noves places d'aparcament gratuït a prop del centre urbà

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa habilitarà pròximament un total de 34 places d'aparcament gratuït en solars propers al centre urbà del municipi. 

Primerament, el consistori habilitarà a finals d’aquesta setmana 21 noves places d’aparcament gratuït en un solar del carrer Sant Antoni, pròxim al centre de la ciutat i també a la zona esportiva, segons ha indicat durant la roda de premsa d'aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

A més, el consistori també preveu obrir en els pròxims dies les 13 places del solar del carrer Navarra, una d’elles reservada per a persones amb mobilitat reduïda. Aquesta obertura serà després d’haver-hi fet tasques de neteja i pavimentació, i un cop la brigada finalitzi els treballs per assegurar les façanes de l’edifici que toca al solar i procedeixi al pintat de les places d’aparcament gratuït.

Ambdós solars han estat cedits pels seus respectius propietaris a canvi de bonificacions en el pagament de l’IBI, i formen part de l’estratègia del consistori per a facilitar l’aparcament prop del centre de Mollerussa. Amb aquesta acció afegeix 34 noves places de pàrquing, sumant-se a les 72 places de zona blava habilitades l’any passat.