Mollerussa compta amb una seixantena d’arbres apadrinats per conscienciar en la cura del medi ambient

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

Mollerussa compta amb una seixantena d’arbres apadrinats per entitats, centres educatius i particulars que s’han volgut sumar a la iniciativa promoguda pel Consell de Participació Adolescent (CPA) a través de la regidoria de Joventut amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Planeta, celebrat ahir.

L’espai escollit per a la reforestació ha estat la zona que envolta la pista de patins i la pista poliesportiva ubicada en l’encreuament entre el carrer Bellvís i l’avinguda d’Ermengol V que a partir d'ahir ja llueix 63 noves alzines.

Al llarg de la tarda totes les persones i col·lectius que havien fet la reserva d’un arbre per apadrinar van poder plantar-los amb l’ajuda dels joves dels CPA i de tècnics municipals.

L’objectiu de la iniciativa és contribuir a la reforestació d’aquesta zona de la ciutat i conscienciar als joves i a la ciutadania en general en la necessitat d’implicar-se en la millora de la qualitat de vida fent una Mollerussa més sostenible a través de la cura del medi ambient.