Mollerussa recupera la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida

Foto: Marina Rúbies.

Fira de Mollerussa continua recuperant la seva activitat després del parèntesi de la pandèmia i ja té a punt el programa per a La 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida, convocatòria coorganitzada amb la firma Xtrategics.

Es desenvoluparà el divendres dia 29 d’abril al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell, on ja s’havia fet en les darreres edicions, segons van explicar ahir en roda de premsa l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona; el soci d’Xtrategics, Narcís Romà, i el director de l’ens firal, Xavier Roure.

Per la seva part, Narcís Romà va explicar que la trobada d'enguany planteja un programa compartit al 50% entre contingut i networking, ja que s’ha volgut primar també espais de retrobament entre els participants.

Romà va desgranar el programa de la Trobada, la qual arrancarà a les 9.40 del matí amb una benvinguda per part de l’alcalde. La consultora empresarial Txell Costa serà la primera ponent amb la xerrada Marketing amb influencers: Youtubers, bloggers i altres celebrities digitals, seguida de Luz Hernández, head de Customer Experience a Holaluz.

Sobre ¾ d’11 està prevista la sessió Com donar servei en temps rècord a 7,5 milions de catalans, a càrrec de Paula Heller, cap de Transformació Digital en Sistema de Salut de Catalunya, i Elisabeth García, gerent d’Innovació de l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut.

Després de l’espai previst per a esmorzar com a escenari de networking entre els i les assistents, es portaran a terme dues sessions més: Què faries si tens el poder d’aconseguir tots els emails del món?, i La transformació digital de les Pimes. Fons Next Generation, ajudes i oportunitats.

En acabar les ponències tindrà lloc un dinar i tertúlia d’actualitat empresarial, segons va informar el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure. També va afegir que l’acte comptarà amb la intervenció Ucraïna un conflicte, dues visions, a càrrec de Ramon Roset, d’Oilseeds Supply Chain i membre del Comitè Organitzador de la Fira de Sant Josep. En segon lloc, tindrà lloc la presentació de l’Agrupació Empresarial del Pla d’Urgell (Agrupem), a càrrec de Joan Caba, director general d’iClotet.