Mollerussa recupera la cavalcada de Reis tornant al format habitual però amb mesures de seguretat

Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa organitzarà la Cavalcada de Reis juntament amb la Colla dels 50, recuperant-ne el format clàssic.

Els Reis Mags d’Orient, que l’any passat van arribar a tres punts de la ciutat de manera simultània en un format pensat per evitar aglomeracions a causa de l’evolució de la pandèmia.

Aquest any arribaran a l’estació de tren a les 18.15 h de la tarda, on després de ser rebuts per les autoritats, desfilaran amb carrosses per l’Avinguda Generalitat i per el carrer Ferrer i Busquets fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

Un cop allà, faran l’adoració al nen Jesús a l’església de Sant Jaume i saludaran als mollerussencs i mollerussenques des del balcó de l’Ajuntament. Durant tot l’esdeveniment, es duran a terme les mesures de prevenció pertinents.

A més, les famílies que ho desitgin podran demanar que els Reis portin els regals directament a les seves llars. La iniciativa, que ja es duia a terme abans de la pandèmia, s’adapta aquest any a la situació fent que els Reis deixin els regals a les portes de les cases en comptes d’entrar-los dins. Les famílies interessades poden contactar al correu [email protected] fins al 3 de gener.