Mollerussa reuneix la Taula d’Habitatge per fer una diagnosi de la situació i establir un pla d’acció

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa va reunir ahir al migdia per primer cop la Taula d’Habitatge Municipal, un nou òrgan de participació format per representants municipals, d’entitats socials i del sector immobiliari de la ciutat.

Aquesta acció tenia per objectiu fer un estudi de la realitat social en matèria d’habitatge a la ciutat i definir estratègies que en facilitin l’accés.

La reunió, que va ser dirigida per la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Anna Carné, i va tenir lloc al Teatre L’Amistat, és el punt de partida d’un treball conjunt de comunitat que tindrà com a primer estadi establir una diagnosi de la realitat actual en matèria d’habitatge de la mà dels professionals que hi treballen directament i així conèixer tant la demanda com l’oferta, ja sigui d’habitatge de lloguer, d’habitatges buits de grans tenidors o d’edificis pendents d’acabar arran de la crisi immobiliària.

Un cop feta la diagnosi, el següent pas serà proposar actuacions que donin resposta a les necessitats detectades a través d’un pla d’acció on s’estableixin diferents grups de treball en funció dels projectes a impulsar.