Montgai s'omple de màgia amb la XIII Edició del Montgai Màgic

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Montgai

Montgai ja acull la màgia en la seva vila. Ahir 30 de setembre es va donar inici a la XIII Edició del MontgaiMàgic amb la màgia escolar destinada a nens i nenes de diverses escoles de la zona. Hi han participat més de 250 escolars i una quarantena de professorat de diverses escoles (Zer El Romaní, la Zer El Sió, Zer Espernallac i l'Escola de Tàrrega).

La jornada d'ahir es va iniciar a les 10 del matí amb l’animació del mag Gil Rataplam. Després, els infants van gaudir de diversos jocs de fusta per tot el recinte firal. Simultàniament es van dur a terme tallers de màgia a càrrec del mag Màgic Franc i tallers de circ amb Krusty Show, finalitzant la jornada a les 3 de la tarda amb l’espectacle del Max Reivax i el Màgic Franc.

Avui divendres 1 d'octubre continua el MontgaiMàgic amb la màgia solidària a través de l’Agrupació ALLEM amb la participació d’unes 200 persones. S'ha iniciat la jornada amb una xocolatada i el posterior espectacle amb Mags per l'Esperança, seguit d'un taller, i a les 20 h tindrà lloc la gala solidària. A les 23 h es podrà gaudir de la màgia d'Oliver Nice a Cal Delme i la Màgia golfa als bars a partir de mitjanit.

Demà 2 d'octubre hi ha activitats programades des de les 11 h fins a mitjanit, amb una gran proposta d'espectacles de màgia. L'oferta també és extensa pel diumenge 3 d'octubre, que finalitzarà amb un castell de focs. Podeu consultar tota la informació dels actes aquí.

Tots els espectacles son gratuïts. No obstant això, hi haurà taquilla inversa, on el públic decideix la quantitat per remunerar als mags i artistes.