Mor un home mentre treballava en una nau industrial de Ponts

Pla mitjà on es pot veure l'ambulància medicalitzada que s'ha desplaçat per atendre el menor de 8 anys que havia desaparegut al bosc al nucli de Llanera, a Torà, el 12 d'octubre de 2021. (Horitzontal)
photo_camera Pla mitjà on es pot veure l'ambulància medicalitzada que s'ha desplaçat per atendre el menor de 8 anys que havia desaparegut al bosc al nucli de Llanera, a Torà, el 12 d'octubre de 2021. (Horitzontal)

Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ponts han tingut coneixement avui que un home ha mort mentre treballava en una nau industrial de la localitat.

Pels volts de les 12.48 h s’ha rebut l’avís que un treballador havia caigut des de la teulada d’una nau industrial en construcció al Polígon Nou de Ponts. Tots apunta que l’home hauria patinat perquè hi havia plaques de gel i ha caigut d'uns 12 metres d'alçada.

Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no se li ha pogut salvar la vida. La víctima tenia 46 anys i era veí de la Fuliola, població de la comarca de l'Urgell.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles dels Mossos, dotacions dels Bombers de la Generalitat i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.