Mor un treballador en quedar atrapat per una màquina en una empresa fruitera de Mollerussa

Pla mitjà on es pot veure l'ambulància medicalitzada que s'ha desplaçat per atendre el menor de 8 anys que havia desaparegut al bosc al nucli de Llanera, a Torà, el 12 d'octubre de 2021. (Horitzontal)
photo_camera Pla mitjà on es pot veure l'ambulància medicalitzada que s'ha desplaçat per atendre el menor de 8 anys que havia desaparegut al bosc al nucli de Llanera, a Torà, el 12 d'octubre de 2021. (Horitzontal)

Foto: Arxiu Comarques.

Un veí de Mollerussa de 33 anys ha mort durant la tarda de dimecres en un accident laboral en una empresa de gestió fruita de la capital del Pla d'Urgell, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Per motius que s'investiguen, el treballador ha quedat atrapat per una màquina de classificació de fruites a l'interior de l'empresa. Tot i la ràpida actuació dels serveis d'emergències, no li han pogut salvar la vida.

Han participat en la gestió de l'accident diverses dotacions dels Mossos, del SEM i dels Bombers de la Generalitat. Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.