Mor una dona en un accident laboral a les instal·lacions de Prefabricats Pujol de les Borges Blanques

Pla mitjà on es pot veure l'ambulància medicalitzada que s'ha desplaçat per atendre el menor de 8 anys que havia desaparegut al bosc al nucli de Llanera, a Torà, el 12 d'octubre de 2021. (Horitzontal)
photo_camera Pla mitjà on es pot veure l'ambulància medicalitzada que s'ha desplaçat per atendre el menor de 8 anys que havia desaparegut al bosc al nucli de Llanera, a Torà, el 12 d'octubre de 2021. (Horitzontal)

Foto: Arxiu Comarques.

Una treballadora de l'empresa Prefabricats Pujol ha perdut la vida aquest dimarts en un accident laboral a les instal·lacions que aquesta firma té al polígon Castellots de les Borges Blanques, dedica a la fabricació de formigó.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís cap a un quart de dotze del matí. Segons han explicat els Mossos, un operari de l'empresa que conduïa una màquina que transportava formigó ha atropellat accidentalment la dona. Tot i la ràpida actuació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no se li ha pogut salvar la vida.

La víctima és una veïna de les Borges Blanques, de 51 anys. Han participat en la gestió de l'accident diverses patrulles dels Mossos, del SEM i dels Bombers de la Generalitat.