Natàlia Lloreta, nova directora executiva de FiraTàrrega

Text: Comarques / Foto: Twitter @natalloreta

Natàlia Lloreta serà la nova directora executiva de FiraTàrrega. Lloreta s'ha imposat als quatre finalistes en l'última fase del procés selectiu, la de l'entrevista professional, que ha tingut lloc aquest matí.

D'aquesta manera, la comunicadora targarina Natàlia Lloreta substituirà a Lau Delgado convertint-se en la primera dona que ostenta el càrrec. Cal recordar que des de l'any passat la direcció artística també està liderada per una dona, Anna Giribet, i l'Ajuntament de Tàrrega també té alcaldessa, ara és Alba Pijuan que va agafar el relleu a Rosa Maria Perelló.

Lloreta ha aconseguit una qualificació total en el procés selectiu de 12,4 punts (8 en la fase de concurs i 4,5 a la de l'entrevista) mentre que el segon classificat ha obtingut una puntuació d'11,5 (7,5 en la fase de concurs i 4 a la de l'entrevista).

Natàlia Lloreta s'incorporarà en el càrrec el pròxim 1 de novembre i està previst que el contracte s'allargui fins al 31 de desembre de 2025. Percebrà una retribució de 43.926,72 euros bruts anuals, dividits en 14 pagues, per una jornada de 37 hores i 30 minuts setmanals, equivalent a un 100% de la jornada laboral. Les seves tasques seran executar i fer complir els acords del Consell d'Administració, gestionar el pressupost, buscar ajudes públiques i aportacions privades, planificar la logística de l'ens i dirigir, inspeccionar els programes i serveis, redactar i proposar la plantilla orgànica i les retribucions corresponents, entre altres.

L'actual director executiu de FiraTàrrega, Lau Delgado, va anunciar la seva renúncia al càrrec per "motius personals" a finals de juny. Delgado seguirà treballant a FiraTàrrega fins a finals d'any, ja que la seva intenció és tancar l'edició d'aquest exercici.