Nou repte esportiu i solidari de l’atleta Raül Arenas contra el càncer infantil

Text: Redacció / Foto: Raül Arenas

L’atleta targarí Raül Arenas ha presentat avui el quart repte esportiu i solidari 'Sempre Endavant' amb el qual pretén recaptar fons per als infants i adolescents que pateixen càncer infantil. Per aconseguir-ho, Arenas correrà de forma ininterrompuda els 200 km que separen el municipi de Les ,a la Val d’Aran, amb Lleida ciutat, al Segrià, en dos dies, entre l’11 i el 13 de desembre. 

L’objectiu del repte, que realitza a favor de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) Lleida, és doblar els 200 km que farà Arenas amb la col·laboració de tothom, ja sigui corrent o caminant, de manera que la voluntat és que l'atleta targarí estigui acompanyat durant tot el recorregut. Els interessats poden inscriure’s al repte solidari a través d’aquest formulari (fins al 10 de desembre). La donació mínima per inscripció és de 5 euros, i s’ha de fer en el següent número de compte corrent: ES95-2100-0226-5202-00179633. També es pot fer una aportació de dorsal 0 amb la qual se sumaran 5 km. Des d’AFANOC Lleida es farà arribar un dorsal a tots els inscrits. A més, es demana als participants que pengin fotos a les xarxes socials etiquetant a @afanoc_lleida, @sempreendavant i @raularenasisaac.

Arenas ha explicat que "correré 200 km Non Stop superant i enfrontant-me a tots els obstacles que pugui trobar, ho faré en representació de tots els nens i adolescents que pateixen càncer i que cada dia també han de plantar cara a situacions extremes, ja que malauradament aquesta malaltia mai s'atura".