Nova edició de Firauto del 15 al 17 d'octubre a Balaguer

Foto: Paeria de Balaguer

Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, els dies 15, 16 i 17 d'octubre al pavelló Inpacsa. Entre les novetats d'enguany, destaca que el certamen obrirà portes divendres a la tarda i que comptarà amb un espai dedicat a les autocaravanes i caravanes. La d'enguany serà la 29a edició, tenint en compte que la passada es va suspendre a darrera hora per la situació de pandèmia.

Hi participaran 20 expositors que presentaran diversos vehicles, tots ells supervisats i revisats. Es presentarà un gran ventall d'opcions, des de les més econòmiques, que es trobaran al Mercat de la Ganga, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents.

La presentació de la Fira s'ha fet amb la participació de la paera de Fires, Maria Pau Ortiga; la tècnica de l'àrea, Antonieta Martínez; la paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné; i el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal.

Segons s'ha explicat, els expositors han mostrat entusiasme per retornar, dins les possibilitats, a la normalitat permesa i poder tornar a celebrar Firauto, un certamen molt esperat pels mateixos expositors però també pels visitants. Per aquest motiu, com a novetat, aquest any s'obriran les portes divendres a la tarda, de les 16.30 h fins a les 20.30 h, i dissabte i diumenge en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 20.30 h per donar més hores als possibles visitants i compradors.