Nova publicació de les visites guiades a l’Urgell

Redacció | Foto: Consell Comarcal de l'Urgell.

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha editat la publicació Visites guiades a l’Urgell on es recullen els espais, museus visitables i visites guiades dels pobles de la comarca.

S’han editat 500 exemplars que es repartiran per les oficines de turisme i els establiments turístics del territori.  És una eina útil per oferir informació a les persones visitants, que volen descobrir el patrimoni cultural i artístic de l’Urgell, amb un llistat d’espais per conèixer, i poblacions que ofereixen visites guiades pel seu nucli històric.

La informació d’aquesta publicació s’ha extret del catàleg L’Urgell, patrimoni que inspira!, que l’Àrea de Turisme va editar fa uns mesos, on es recollia els elements més importants de la cultura de l’aigua, la pedra, la memòria històrica i els espais visitables.  També es pot consultar a la web www.turismeurgell.cat a l’apartat de totes les publicacions a un clic.

Una bona manera d’aprofitar l’estada a la comarca per gaudir de la història, el patrimoni i la cultura de la zona, tot visitant monestirs, museus, convents, castells i pobles amb encant.