Ponent representat en un pessebre a Tornabous

Redacció | Foto: Asmaa R. Bellahbib

Cada ciutat o poble del món té la seva tradició nadalenca, cadascuna amb el seu propi encant. Ferran Farré, un veí de Tornabous, més conegut com a Nando, s'encarrega que al seu poble mai falti el pessebre a Nadal, una tradició que duu a terme des de fa més d'una dècada.

Farré és el forner del poble, tothom el coneix pel seu altruisme quan es relaciona amb la natura. I és que el foner forma part de l'Associació d'Amics del Parc del Reguer, una entitat que vetlla per la recuperació del Parc.

El mateix pessebre està fet amb material reciclat pel propi Nando. A més, cada any incorpora noves figuretes i edificis representatius de Ponent, com l'església de Tornabous, una cabana de volta dels Plans de Conill, l'església de Pallerols, el Pilar d'Almenara, el seu avi fent de forner o la nova peixera que han construït al Parc del Reguer de Tornabous enguany

El mateix Nando remarca vol que “la gent del poble es vegin representats en el pessebre” i que a més a més, “aprenguin valorar el paisatge natural del seu territori”, afegeix.

Val a dir que el pessebre està obert al públic de les 7:30 h del matí fins a les 13:30 h del migdia, de dilluns a dissabte.