Premien l'entitat ACUDAM amb el projecte #CompromísDigital 2022 de Xtrategics

Foto: ACUDAM.

L'ACUDAM ha estat premiada amb el projecte #CompromísDigital. Es tracta d’una iniciativa de responsabilitat social corporativa de la firma Xtrategics, per a col·laborar en el desenvolupament i impuls de les entitats socials de les comarques de Lleida, dotant-les d'una presència, eines i suport que permetin assolir de forma eficaç els seus reptes, incrementant la presència a internet o activant projectes d’innovació digital.

Aquest any, l’entitat del Pla d’Urgell ACUDAM ha estat escollida per ser la beneficiària d'aquesta actuació. L’Associació Alba de Tàrrega, Down Lleida o ASPID han estat algunes de les entitats que s'han beneficiat en edicions anteriors.

ACUDAM destinarà el Compromís Digital a l’organització i millora de l’estratègia i ecosistema digital. A més a més, també li permetrà optimitzar els seus actius en les diferents plataformes digitals mitjançant assessorament, formació i hores de treball tècnic.

ACUDAM, que aquest any inicia un procés de transformació digital, compta també amb el suport de la Fundación Banco Santander que va dotar-la de diferents recursos tecnològics, que ajudaran a evitar l'anomenada bretxa digital de les persones ateses. Ara, amb el suport de l'empresa referent en transformació digital del territori lleidatà, possibilitarà la creació i implementació de l’estratègia digital.

Jordi Martinez, director de Xtrategics ha destacat que el #CompromísDigital és possible gràcies a tot l'equip de l’empresa, un equip de professionals compromesos. També ha comentat que el programa #CompromísDigital és una mostra més, de moltes, que el teixit empresarial del territori ha estat i continuarà estant implicat en la xarxa d’associacions i entitats, revertint a la societat per intentar fer-la millor.

Per la seva part, Jordi Garriga, president de l’ACUDAM ha posat de manifest que d’entre les diferents estratègies de treball de l’entitat d’aquest 2022, la renovació tecnològica i la transformació digital que s’està produint estan impulsades per la Junta Directiva. “Calia renovar-nos i actualitzar-nos en aquest àmbit, el suport que ens brinda Xtrategics permetrà continuar treballant en aquesta línia i de forma directa repercutirà en millorar la tasca social que desenvolupem”.