Recorregut itinerant a la cavalcada de Reis de Guissona per evitar aglomeracions

Foto: Ajuntament de Guissona

La Cavalcada de Reis de Guissona recupera el format itinerant amb un nou recorregut, que passarà per carrers més amplis per evitar aglomeracions.

S’anul·la l’acte dels discursos al balcó de l’Ajuntament a la plaça Bisbe Benlloch. Guissona vol garantir així, una celebració amb seguretat sanitària i seguint les mesures que dicta el Procicat.

Guissona enllesteix així els preparatius per celebrar la tradicional Cavalcada de Reis, el proper dimecres 5 de gener i a partir de les 7 de la tarda, la qual recupera enguany el format itinerant (el gener passat s’optà per fer un campament reial al Pavelló 1 d’Octubre estàtic).

El recorregut de la desfilada tindrà el seu origen a l’Av. de Ponts, seguirà per l’Av 11 de Setembre i l’Av. Notari Roca Sastre fins arribar a la Plaça del Mil·lenari, on hi haurà un espectacle sorpresa de benvinguda a Ses Magestats. L’alcalde els lliurarà la clau que obra la porta a totes les cases.

Es recomana a les famílies que intentin evitar entrar en contacte amb els patges i pageses i saludin a Ses Majestats a peu de carrer garantint la distància d’un metre i mig entre persones i fent ús de la mascareta.

Els Kuartos 97, juntament amb Alea teatre i el suport de l’Ajuntament de Guissona, són els encarregats de dur a terme la cavalcada d’enguany. Cal agrair també la col·laboració dels comerços de Guissona, el voluntariat de 3r d’ESO, la brigada municipal, els guàrdies municipals, els particulars que arrastren les carrosses, i tota la gent de de manera altruista i desinteressada fa que pugui esdevenir la festa més màgica de l’any.

Com cada any, es repartiran caramels sense gluten, aptes per a celíacs. Val a dir que també per motius de seguretat sanitària, s’ha anul·lat la visita posterior de ses Magestats als domicilis.