Roger Mas i Pep Lladó inauguren aquest dissabte el Tàrrega Sona 2022

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

El doble concert del cantautor solsoní Roger Mas i el músic i compositor Pep Lladó obrirà el dissabte 22 de gener una nova edició del cicle de concerts “Tàrrega Sona”, impulsat per la Regidoria de Cultura.

La capital de l’Urgell iniciarà així un nou programa on confluiran fins al maig cançó d’autor, rumba catalana, música clàssica, pop, flamenc, jazz, i molts altres estils.

A més de Roger Mas i Pep Lladó, integren el cartell (per ordre cronològic) Albert Pla, el Grup de Flautes de Ponent, Elena Gadel i Marta Robles, Lleidart, Joana Cebolla Quintet i Alba Careta.

El cicle es tancarà el diumenge 8 de maig amb el concert El tocadiscos de Joan Fuster. Amb aquesta cita el qual l’Ajuntament de Tàrrega se suma al Festival Barnasants, un dels certàmens musicals de referència del país, així com al centenari del naixement de l’escriptor valencià en l’Any Fuster.

El Teatre Ateneu serà l’escenari dels concerts, sala que s’ajusta als protocols de seguretat sanitària vigents. La Regidoria de Cultura ofereix descomptes del 15% per a les persones usuàries del carnet de la Biblioteca Germanes Güell i del 20% per a Carnet Jove i TRESC així com per a persones aturades i amb discapacitat. Els menors de 18 anys també tindran a l’abast localitats a 5 euros. Les entrades es poden adquirir mitjançant el web i La Botiga del Museu (carrer Major, 11).

El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, ha subratllat la importància de mantenir les programacions de concerts i arts escèniques. “El Tàrrega Sona 2022 duu, una edició més, el segell 'Km Cultural' mitjançant el qual donem visibilitat a artistes del territori”, destaca Vílchez. A més a més, “enguany col·laborem amb el Festival Barnasants, festival de referència dels Països Catalans, i ho fem amb una de les produccions del festival, que és l'estrena a Catalunya del concert orquestrat pel cantautor Pau Alabajos a partir d'algunes reflexions de Joan Fuster sobre la Transició, la Nova Cançó o el paper de la cultura”.