Salut inicia la vacunació de les persones de 45 a 49 anys

Text: Redacció / Foto: Laia Pedrós

Les persones d’entre 45 i 49 anys ja poden demanar cita per vacunar-se contra la Covid-19 a través de la web vacunacovidsalut.cat. Gradualment, i durant les pròximes setmanes, les persones d’aquest tram d’edat també rebran un missatge SMS que les redirigirà a l’aplicació web per escollir hora, dia i lloc de vacunació. Aquesta franja d’edat és la que comprèn els nascuts entre el 1972 i el 1976.

Entre els primers punts de vacunació activats per a aquesta franja d'edat hi ha l'habilitat a l'Espai MerCAT de Tàrrega on aquest dimecres a la tarda ja han rebut la primera dosi del vaccí diverses persones d'entre 45 i 49 anys, concretament de Pfizer (veure fotografia).

Salut continua prioritzant la franja de les persones d’entre 50 i 59, nascudes entre els anys 1962-1971. Així com també continua la vacunació de les segones dosis als col·lectius essencials menors de 60 que va iniciar-se la setmana passada arreu del territori. Actualment hi ha 26 punts de vacunació que ofereixen aquesta vacuna per completar la pauta a aquests col·lectius.