Salut trasllada al Centre Cultural de Mollerussa el punt de vacunació del municipi partir de l’1 de març

El proper dilluns, 28 de febrer, serà el darrer dia que estaran en funcionament els punts de vacunació de la capital del Pla d’Urgell a Fira Mollerussa, i el de vacunació pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, a la capital del Segrià. A partir de l’1 de març tots dos tindran una nova ubicació.

Així, Salut traslladarà al Centre Cultural de Mollerussa (C. Ferran Puig, 15) el que fins ara ha estat punt de vacunació poblacional d’aquest municipi, Fira de Mollerussa, i on s’hi ha administrat gairebé 65.000 dosis des de l’inici de la campanya. Les persones que ja tenien cita programada en aquest espai més enllà del 28 de febrer rebran un SMS recordant-los la convocatòria i emplaçant-los a la nova ubicació.

Pel que fa a la ciutat de Lleida, el punt de vacunació pediàtrica per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, ubicat a Sant Joan de Déu Terres de Lleida, romandrà obert també fins el 28 de febrer. A partir de l’1 de març es traslladarà al punt de vacunació d’avinguda de les Garrigues, on actualment ja s’administren les vacunes als adults. Allà es mantindran franges horàries o dies exclusius per a nens i nenes amb l’objectiu de preservar la seguretat en tot moment. Des de l’obertura de l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida com a punt de vacunació, s’hi hauran administrat més de 6.200 vacunes a infants, entre primeres i segones dosis.