Set classes de quatre centres educatius de Cervera, aïllades preventivament

Text: Redacció / Foto: Comarques

La Paeria de Cervera ha informat que aquest dilluns 5 d’octubre hi ha set grups classe de quatre centres educatius de la capital de la Segarra aïllats preventivament a casa. Es tracta de tres classes de l’escola Jaume Balmes, 2 classes de l’institut La Segarra, una classe de l’escola Les Savines i una classe de l’institut Antoni Torroja. La docència presencial s’ha suspès a l’espera que el Departament de Salut faci tests PCR a tots els alumnes i als seus tutors i es determini el retorn presencial al centre o el confinament domiciliari durant 10 dies.

Cal destacar que en pocs dies Cervera ha registrat més de 40 nous positius de Covid-19. Un cop fet el rastreig d’aquests casos, s’ha determinat el confinament d’aquests set grups classe.

L’alcalde, Joan Santacana, ha explicat que “Salut està fent el seguiment dels contagis, l’origen dels quals és extens i se centra en petites trobades de caire familiar o d’amistat” i ha recomanat “la minimització de les reunions, activitats i trobades amb l’objectiu de controlar la propagació”.