S'incrementa la demanda d'ajuts de menjador escolar al Pla d'Urgell

Foto: Consell Comarcal del Pla d'Urgell (visita de Rafael Panadés al centre d'educació especial Siloé de Mollerussa).

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha rebut més de 750 sol·licituds d'ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2021/2022. Aquesta xifra que se situa considerablement per sobre en relació amb les convocatòries anteriors. Els ajuts, en cas de ser resolts favorablement, cobreixen entre el 70 % o el 100 % del cost del menú escolar. 

Els ajuts individuals de menjador, així com el servei de menjador i el transport escolar, són aspectes que justament es van abordar en la visita del president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, a les instal·lacions del centre d'educació especial Siloé de Mollerussa. També hi va assistir el gerent de l'ens, Carles Esquerda. Aquest és un dels dos centres d'educació especial que hi ha a les comarques de Lleida.

Panadés va expressar que per al Consell Comarcal és important tenir un contacte directe i fluid amb les direccions per conèixer el dia a dia del centre. El president va destacar que es presta especial atenció "en allò que fa referència als serveis o programes que gestiona el Consell Comarcal a través del conveni de delegació de competències subscrit amb el departament d'Educació".

La directora del centre, Montse Sagra, i la resta de membres de l'equip directiu van entrevistar-se amb els representants del Consell Comarcal i van recórrer els espais del centre.