S'inicia el projecte de ruta literària Maria Mercè Marçal a Ivars d'Urgell

La Diputació de Lleida ha iniciat el projecte d’un itinerari cultural i literari Maria Mercè Marçal, al municipi d’Ivars d’Urgell.

Es tracta d'una actuació que consisteix a crear una ruta literària pel municipi per tal de donar a conèixer el llegat de l’autora, posant la literatura i el seu paisatge al servei del lector.

La ruta transcorre pels principals llocs de referència d’Ivars: can Salvador, la casa on va viure, l’ermita de la Mare de Déu de l’Horta, l’escultura de record de la poetessa, el nucli antic i el fòrum Maria Mercè Marçal, entre d’altres.

Cada espai se senyalitzarà i s’adequarà amb un element d’informació de la seva biografia i amb la inclusió d’una selecció dels principals poemes i referències bibliogràfiques de la protagonista.

Aquesta actuació, inclosa en el projecte del Patronat de Promoció Econòmica Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni, està cofinançada amb fons FEDER, a través de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell, amb un import d’adjudicació de 27.526,27 €.