Sound de Secà agraeix als seus mecenes del micromecenatge amb un assaig obert de "+"

Foto: Dani Hernàndez.

Més de 200 persones es van aplegar el passat divendres 10 de juny a Cervera per veure un assaig obert de “+”, el nou espectacle que prepara la companyia cerverina Sound de Secà.

Aquest era un acte exclusiu per als i les mecenes que van participar en la campanya de micromecenatge que va dur a terme el grup durant el mes d’abril, per fer front a una part de les despeses del projecte.

Sound de Secà va aconseguir el seu objectiu de la campanya de micromecenatge i va recaptar 6.500 €, import que va destinat a la compra de material d’il·luminació, escenografia, vestuari, instruments i material de so.

Amb una atmosfera familiar i propera, els i les intèrprets van oferir al seu local d’assaig una mostra inacabada de l’espectacle, que s’estrenarà aquest setembre a Fira Tàrrega. Aquesta serà la tercera vegada que el grup cerverí estrena al que és considerat el mercat internacional de les arts escèniques de carrer més important de l’estat i un dels més rellevants d’Europa.

Enguany ho farà, doncs, amb “+”, un espectacle de carrer i nocturn, que agafa com a punt de partida creatiu el símbol de sumar, que ajagut a terra es converteix en una cruïlla i així ho il·lustra el seu escenari, elevat i en forma de creu.

Sound de Secà, com ho fa també en altres espectacles, amb “+” reivindica el carrer com a punt de trobada de desconeguts. La companyia experimenta la fusió dels llenguatges de la percussió, el moviment, la veu i la poesia per sumar com a necessitat humana i transmetre conceptes de comunitat, vitalitat, esperança i complicitat.