Sound de Secà inicia un micromecenatge per "+", el seu nou espectacle

Foto: Sound de Secà.

La companyia cerverina Sound de Secà ha començat una campanya de micromecenatge per finançar part de la seva cinquena producció “+”.

Un espectacle nocturn de carrer de mig-gran format que estrenaran aquest setembre a Fira Tàrrega 2022, dins del programa de Suport a la Creació.

El projecte necessita aconseguir 5.000 € en 40 dies. Les aportacions es poden fer a través del web de Verkami i aniran destinades a la compra de material d’il·luminació, escenografia, vestuari, instruments i material de so.

La companyia va néixer el 2009 amb la finalitat d’experimentar diferents llenguatges a través de la percussió. L'evolució del grup de percussió l’ha marcat la investigació de noves disciplines com el teatre, la dansa, la veu i la música. Es defineixen com una companyia d’espectacles de carrer híbrids que experimenta diferents llenguatges a través de la percussió amb la voluntat d’entrar al cor de les persones i omplir-les de complicitat.

L’any 2017 van estrenar el seu primer espectacle “EMORIÔ” a Fira Tàrrega. Un any després, ho van fer amb “SABOR” a Fira Mediterrània i l’any passat, van presentar “BAGATEL·LA” a la Fira del Torró d’Agramunt.

“+” és la segona part d’una trilogia d’espectacles que va començar amb “POSSÊ”, estrenat el 2019 a Fira Tàrrega. Un conjunt de tres produccions amb un mateix propòsit: parlar de comunitat, grup i família i reivindicar l’espai públic com a lloc de trobada.

Ara com ara, “+” es troba en la fase de creació i compta amb la direcció artística del targarí Genís Farran, qui també ha dirigit altres produccions de la companyia. L’actriu i ballarina Maria Salarich és qui porta la direcció coreogràfica. La direcció i producció musical són a càrrec del músic i integrant de la formació, Robert Canela. El disseny sonor va de la mà del cerverí i enginyer d’àudio Manel Pedrós.