Tàrrega cerca mesures per garantir l'atenció mèdica d'urgències al CAP

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

Marea Blanca de Lleida ha publicat a les xarxes una denúncia la falta de metges davant les guàrdies nocturnes del CAP de Tàrrega, que afecten la qualitat assistencial i suposa una càrrega de pressió rellevant per als professionals.

L'assemblea d'usuaris i treballadors denunciava que aquest dilluns 11 de juliol i el dijous 14, el CAP de Tàrrega no comptava amb els dos metges o metgesses habituals durant les guàrdies de la nit per falta de personal, i que amb anterioritat ascendia a tres professionals abans de les retallades en la sanitat pública. En general, arran d'aquesta situació, denuncien una falta de personal davant l'atenció mèdica òptima d'urgències durant les jornades nocturnes al CAP de la capital de l'Urgell.

Davant d'aquesta reivindicació, l'Ajuntament de Tàrrega s'ha reunit amb la direcció del Servei Català de la Salut, l'Institut Català de la Salut i la Regió Sanitària de Lleida aquest divendres 15 de juliol per estudiar mesures que garanteixin l'atenció mèdica d'urgències al CAP durant les 24 hores del dia.