Tàrrega gaudirà d'un concert extraordinari de Reis en memòria d’Àngel Sans

Foto: Arxiu Comarques

El diumenge 16 de gener els i les amants de la música tenen una cita al Teatre Ateneu de Tàrrega amb el concert extraordinari de Reis en memòria del músic targarí Àngel Sans.

L'acte, organitzat per l'Orquestra Polifònica de l'Urgell, comptarà amb actuacions de la Coral Sant Sadurní i de la mateixa Polifònica de l'Urgell.

En el concert es podrà gaudir d'àries i cors famosos de sarsuela, òpera i musicals amb la participació del tenor Albert Deprius, el baríton Joan Garcia Gomà i la soprano Alba Martínez. L'acompanyament anirà a càrrec d'Eduard Sàez al piano i amb Patrick Valls a la direcció.

L'acte homenatja la figura del músic targarí Àngel Sans, que morí el passat 25 de setembre a l'edat de vuitanta anys. Divulgador de l'art musical, Sans va fundar la Coral Sant Eloi, dirigí l’Orfeó Nova Tàrrega, a més de fundar i dinamitzar la Polifònica de l’Urgell. També va ser distingit amb un dels guardons dels Premis Culturàlia. 

L'aforament de l'acte està limitat a les normatives sanitàries vigents. Ja es poden adquirir les entrades mitjançant la venda anticipada d'entrades a Comercial Sans (avinguda de Catalunya, 14).