Tàrrega impulsa la segona edició de la campanya de bons de descompte per incentivar l’economia local

Redacció | Foto: Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica, posarà en marxa el dissabte 1 d’octubre la segona edició de la campanya de bons de descompte Fira’t a Tàrrega per fomentar les compres de proximitat i donar suport als establiments comercials, de serveis i restauració de la ciutat. Igual que el passat mes d’abril, el consistori tornarà a posar a disposició de la ciutadania 50.000 euros en vals de descompte de 5 euros cadascun que es podran bescanviar als establiments adherits a la iniciativa. El funcionament serà exactament el mateix que en la primera edició. Tothom que es registri a la pàgina web bons.tarrega.cat podrà descarregar-se quatre bons que li permetran estalviar-se fins a 20 euros en les seves compres durant el mes d’octubre.

A la segona edició de la campanya repeteix col·laboració la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega. Així, el consistori ha renovat el conveni per tal que l’esmentada entitat gestioni els pagaments que hauran de rebre els establiments en què els consumidors bescanviïn els seus vals. Han rubricat l’acord l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el president de la Cambra, Carles Giribet, acompanyats per la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert. Robert ha indicat que després de l’excel·lent resposta que va tenir la primera edició de la campanya de bons “teníem claríssim que havíem de repetir aquesta iniciativa per dinamitzar el teixit comercial de la nostra ciutat”. L’edil ha reiterat que “la campanya ens permet ajudar, de manera directa, tant el comerç com la ciutadania”. Robert confia que els establiments que ja hi van participar en la primavera s’hi tornin a afegir i anima la resta a sumar-s’hi.

Per la seva banda, Carles Giribet ha remarcat “que la suma d’esforços entre institucions serà cabdal per fer front als temps que s’albiren aquesta tardor, ja que l’increment de l’IPC ja té un alt impacte en l’economia de les famílies”. Tant l’Ajuntament de Tàrrega com la Cambra de Comerç i Indústria encoratgen els titulars d’un negoci i la ciutadania a beneficiar-se de la campanya davant el context d’incertesa econòmica. En aquest sentit, els comerciants i restauradors de la capital de l’Urgell que vulguin participar-hi ja poden inscriure’s a l’enllaç bons.tarrega.cat/ca/apuntat-campanya-bons-comercos.