Tàrrega inaugura el 35è Parc de Nadal, transformat en un gran espai d’aventura i activitats a l’aire lliure

Foto: Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega va obrir ahir les portes del seu Parc de Nadal, saló de la infància que assoleix la 35a edició convertit en un gran espai d’aventura i activitats a cel obert per amenitzar les estones de vacances.

Seran una vintena d’activitats amb tallers, atraccions, ponis i rucs, circ, un circuit de vehicles elèctrics o un altre per a bicicletes repartits entre el Reguer, l’Espai Fassina i la plaça de les Nacions Sense Estat. Amb més de tres dècades de trajectòria, l’espai lúdic i pedagògic organitzat per la Regidoria de Cultura gaudeix d’una alta acceptació i, enguany s’adapta a la situació actual per tal d’oferir un entorn segur a les famílies.

Un dels plats forts d’aquesta edició del saló infantil és el gran circuit d’aventura habilitat al parc del Reguer, que inclou una tirolina d’anada i tornada, un circuit de ponts i un rocòdrom. La programació fomenta la creativitat dels infants amb la realització de manualitats, màscares, escultures o slime. Tampoc no hi falta un passatge del terror per als més intrèpids a la travessia del Forn organitzat pels joves de l’Agrupament Escolta de Tàrrega o una mostra de gegantons i capgrossos targarins a càrrec de la Fal·lera Gegantera.

El Parc de Nadal de Tàrrega romandrà obert fins al 30 de desembre i del 3 al 4 de gener, en un horari no habitual: de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 4 a les 7 de la tarda. La Regidoria de Cultura, organitzadora de l’esdeveniment, dota de propostes lúdiques i formatives un espai total de 6.000 metres quadrats a fi de mantenir en el calendari una de les activitats característiques d’aquestes dates a Tàrrega tot adaptant-la a les circumstàncies actuals.

L’acte oficial d’inauguració s’ha simbolitzat amb el lliurament de premis del concurs del cartell del Parc, amenitzat pel Cacauero i la Rubinada, amb la presència de regidors i regidores de l’arc consistorial. El dibuix guanyador d’aquest 2021 és obra d’Alexandra Apetreii, alumna de sisè del Col·legi Àngel Guimerà. A més a més, les obres presentades pels escolars de la ciutat en el marc del certamen es podran admirar en una exposició que es podrà visitar cada dia del Parc de Nadal. El grup de Diables infantils de BAT posarà el punt final a l’activitat el dimarts 4 de gener a les 7 de la tarda.