Tàrrega iniciarà la temporada de les piscines municipals d’estiu el dissabte 18 de juny

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega iniciaran la nova temporada de bany el proper dissabte 18 de juny. Operaris de Serveis Municipals ultimen aquests dies la posada a punt de l'espai amb la reparació de rajoles; la reposició de mobiliari malmès; la revisió de filtres i maquinària; i els retocs a la gespa i l’arbrat.

Com a novetat, s’ha habilitat una nova entrada al recinte des del vestíbul del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta) de manera que ambdues instal·lacions compartiran accés. La Regidoria d’Esports, que gestiona directament les instal·lacions, manté els preus d’entrades i abonaments. Així, l’abonament individual per adults costa 75 euros; l’infantil, 55 euros; per a persones jubilades, 45 euros; i el familiar, 145 euros. Alhora, s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i, com a novetat, un de 40 banys per 100 euros.

Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés serà lliure per als infants menors de 3 anys. També es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros (el mateix preu s’aplicarà als seus acompanyants i monitors).

Així mateix, s’ha de destacar que les persones abonades a la piscina coberta gaudiran de preus avantatjosos en adquirir abonaments de les piscines d’estiu (individual per adults a 45 euros i per a majors de 65 anys, a 25 euros). Les persones amb discapacitat que siguin usuàries de la piscina coberta podran adquirir l’abonament per 15 euros (el mateix import s’aplicarà al seu acompanyant si també és abonat mentre que, si no ho és, el preu serà de 30 euros). A més, durant el mes d’agost, quan es realitzaran tasques de manteniment de la piscina coberta, els abonats tindran accés lliure a les piscines d’estiu. Amb aquesta mesura, “volem evitar possibles baixes d’abonaments a la piscina coberta durant l’estiu garantint la disponibilitat d’unes instal·lacions de qualitat per als amants de la natació”, ha explicat Silveri Caro, regidor d’Esports.

Les piscines municipals d’estiu romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 8 del vespre (festius inclosos), fins al 4 de setembre. L'equipament ocupa una superfície de 7.900 m2 i ofereix una làmina d'aigua de 1.280 m² a més de solari, dutxes i vestidors, taquilles personals i lloguer de gandules. La venda d’entrades i abonaments s’efectuarà per via telemàtica mitjançant el web a partir del dilluns 13 de juny, i en accedir al recinte es mostrarà al mòbil el codi de compra). També es podran adquirir entrades d’un sol dia i abonaments de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega. Al mateix web també s’ofereix més informació i el llistat complet de preus així com dels serveis addicionals.

Les piscines municipals d’Altet i Claravalls també començaran la temporada el dissabte 18 de juny i els preus públics no han experimentat variacions amb relació a l’any passat. Els veïns residents dels pobles tindran preferència a l’hora d’adquirir abonaments, que oscil·len de 35 a 120 euros. Les entrades individuals costaran de 2 a 4 euros segons la modalitat. També s’hi podran adquirir les entrades especials per a persones amb discapacitat (entrada individual a 1 euro i abonament a 30 euros). La temporada de bany a Altet i Claravalls finalitzarà el 31 d’agost. Els abonaments també es poden adquirir al web esmentat.