Tàrrega organitza amb èxit de participació una ruta turística a l’entorn de Mas de Colom – Casa Borges

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

Tàrrega va celebrar ahir diumenge amb èxit de participació una ruta turística a peu per conèixer de prop el Mas de Colom - Casa Borges.

Així, un centenar de persones van conèixer de prop els nous conreus desenvolupats per l’empresa targarina en aquest extens espai rural situat als afores del nucli urbà. En el decurs d’una visita guiada, van recorrer plantacions d’ametllers, pistatxers i oliveres vinculades amb l’activitat del grup Borges, constituint un ampli ventall de biodiversitat agrària.

La capital de l’Urgell va divulgar així entre la ciutadania aquest nou entorn d’agro-natura que ocupa una extensió de prop de 70 hectàrees i que també destaca per la rehabilitació de l’antic monestir de Mas de Colom.

L’edifici s’ha convertit en un centre d’interpretació dels productes comercialitzats pel grup Borges així com un nou atractiu turístic de Tàrrega. L’itinerari ha constat d’un total de 7 quilòmetres amb sortida i arribada al Parc de Sant Eloi.

La ruta va tancar la temporada de caminades que la Regidoria d’Esports ha convocat durant els últims mesos dins i fora del terme municipal, amb diferents nivells de dificultat. Aquests programes, que tindran continuïtat, potencien la pràctica de l’exercici físic, els hàbits saludables i el contacte amb la natura.