Tàrrega recupera el concert benèfic de Santa Cecília el diumenge 21 de novembre amb la participació d’agrupacions musicals de la ciutat

Foto: Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega recuperarà aquest diumenge 21 de novembre el tradicional concert de Santa Cecília. Després de l’obligada cancel·lació de l’any passat a causa de la pandèmia, la cita torna al calendari cultural de la capital de l’Urgell renovant la seva vocació solidària. Així, la recaptació es destinarà aquesta vegada a projectes humanitaris de Mans Unides.

En la represa de l’activitat, el programa inclourà les actuacions de la Coral Infantil Mestre Güell, l’Orfeó Nova Tàrrega, la Cobla Tàrrega, l’Orquestra de Corda de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega i la Follia, grup de grallers que participarà per primera vegada en aquest concert. Val a dir que la Coral Ramon Carnicer, que també figurava al programa, ha hagut de suspendre finalment la seva actuació.

Cantaires i instrumentistes de totes les edats desfilaran per l’escenari del Teatre Ateneu a partir de les 12 del migdia oferint un ampli repertori de cançons tradicionals, composicions clàssiques, bandes sonores de cinema i peces de cultura popular. Les entitats musicals de Tàrrega honoraran així la patrona de la música, Santa Cecília, sota la coordinació de la Regidoria de Cultura.

En el transcurs de l’acte, la capital de l’Urgell també recordarà la figura del músic targarí Àngel Sans, que morí el passat 25 de setembre a l’edat de vuitanta anys. Divulgador de l’art musical, Sans va participar en el concert de Santa Cecília en nombroses ocasions al capdavant d’agrupacions corals com l’Orfeó Nova Tàrrega o la Polifònica de l’Urgell. El preu de l'entrada són 2 euros.