Térmens presenta la primera edició del Festival EntreRius

Foto: Ajuntament de Térmens.

L'Ajuntament de Térmens ha presentat, a l’exterior del Centre Cultural de Sant Joan, la primera edició del Festival EntreRius, un cicle de quatre concerts que transcorreran durant els diumenges del mes de juliol enmig de la vegetació del riu Segre.

La presentació ha anat a càrrec del regidor de cultura Joan Capdevila i del director del festival Màxim Solanes. El Festival tindrà com a protagonista la natura i es realitzarà en petit format, apostant per la música pròpia i els grups catalans.

El primer concert serà el 3 de juliol a càrrec de Renaldo&Clara en format acústic; Seguidament, el 10 de juliol amb l'artista Joana Cebolla, on la música jazz/swing serà la protagonista de la jornada. El tercer concert, el 17 de juliol amb Carla Font destacada cantautora lliure. Finalment, el cicle es tancarà el 24 de juliol amb la cantautora Judit Neddermann i Vernat amb el seu pop barrejat amb cançó d’autor.

El Festival EntreRius està organitzat per l'Ajuntament de Térmens i la direcció musical va a càrrec de Màxim Solanes i compta amb la col·laboració del GRUP VOLTES SL.